Általános tudnivalók

A Gamica egy játékosoknak és gyűjtőknek létrehozott tér, ahol kedvedre böngészhetsz mások játékai, gyűjteményei között, vagy akár te magad is feltöltheted eladásra szánt játékod, konzolod vagy kiegészítőd. Maga az adás-vétel NEM az oldalon keresztül zajlik - csupán a kapcsolatfelvételben segít! Ha csak rendszerbe szednéd gyűjteményed vagy közszemlére tennéd, akkor is a megfelelő helyen jársz!

Gyűjtemény

Játékok

Lehetőséged van gyűjteményed darabjait egyesével feltölteni részletes információkkal, képpel.

Sorozatok

Gyűjteménybe szedheted a feltöltött játékaid, amiben egyesíted egy adott széria darabjait vagy akár csak a tematika szerinti példányokat (pl.: összes FIFA vagy FPS játékaim).

Piactér

Játék

Ide kerülnek az eladásra szánt játékok. Feltöltésnél azokat az információkat adhatod meg, amiket a gyűjtemény játéknál is, plusz az adás-vételhez tartozó kiegészítő adatokat. Az adás-vételeknél lehetőséged van több képet is feltölteni az adott termékről.

Konzol és kiegészítő

Hasonlóan az előzőhöz, itt tudod meghirdetni eladó konzoljaid és/vagy kiegészítőid (pl.: kontroller, egyéb tartozékok). Érdemes több képet feltölteni, hogy kielégítő legyen az állapot kommunikálása!

Csomag

Itt egy picit egyszerűbb a dolgod, hiszen nem szükséges részletes leírást adni a termékről, mert nem is csak egy termékről van szó, hanem több darabról egy csomagban - ha nem akarnád külön-külön feltöltögetni őket (pl.: Eladó PS4 játékaim). Itt is érdemes több képet feltölteni az eladó termékekről akár külön-külön!

Kérések

Az itt található játékokat keresi a feltöltő. Ha szeretnél megkaparintani egy játékot, itt tudod közölni részletes elvárásaiddal. Ha azonban olyat látsz itt, ami neked megvan és meg is válnál tőle, a vételi szándék helyett itt azt van lehetőséged jelezni a feltöltő felé, hogy tudsz rajta segíteni.

Tagok

A már regisztrált tagok listája és tapasztalati szintjük. A tagok profilján megtekinthetőek az általa feltöltött tartalmak - legyen az játék, eladó konzol vagy kérés.

Rankok

A tagok rankokat kapnak a megszerzett XP (Tapasztalati Pont) után. XP-t szerezni tartalomfeltöltéssel lehet - egy feltöltés +10 XP, de bónusz is járhat bizonyos esetekben!

A rankok a következők lehetnek:

  • Újonc: Az alap rank, ami regisztráció után jár.
  • Bronz tag: 10 és 2499 XP között
  • Ezüst tag: 2500 és 4999 XP között
  • Arany tag: 5000 és 7499 XP között
  • Platina tag: 7500 és 9999 XP között
  • Gyémánt tag: 10000 XP fölött

Tetszik a Gamica?

Kövess közösségi médiában is, hogy biztosan elérjenek hozzád a játékok!